Kastamonu yöresine ait kurutulmadan mayalandıktan sonra hamur olarak muhafaza edilebilen ve aromasıının çok daha etkili olduğu tarhanamız.
İÇİNDEKİLER: Domates, Kapya biber, Soğan, Acı biber, Yoğurt, Darak otu, Dere otu, Tuz.
PİŞİRME ÖNERİSİ: 4-6 KİŞİLİK
2 yemek kaşığı hamur tarhanayı 1 bardak ılık su ile bir kapta eritin. Tencerede tereyağ yada sıvıyağ eritip 1 tatlı kaşığı salçayı kavurun isteğe göre kıyma yada et suyu ekleyebilirsiniz. Kavrulan salçanın üzerine 5 bardak su ilave edip kaynadıktan sonra erimiş tarhanayı yavaş yavaş karıştırarak ekleyiniz. İsteğe bağlı tuz ve baharat ekleyebilirsiniz.15 dk kısık ateşte kaynadıktan sonra çorbanız hazır.
AFİYET OLSUN
HİÇBİR KORUYUCU VE KATKI MADDESİ İÇERMEZ.
İÇİNDEKİLER: Domates, Kapya biber, Soğan, Acı biber, Yoğurt, Darak otu, Dere otu, Tuz.
PİŞİRME ÖNERİSİ: 4-6 KİŞİLİK
2 yemek kaşığı hamur tarhanayı 1 bardak ılık su ile bir kapta eritin. Tencerede tereyağ yada sıvıyağ eritip 1 tatlı kaşığı salçayı kavurun isteğe göre kıyma yada et suyu ekleyebilirsiniz. Kavrulan salçanın üzerine 5 bardak su ilave edip kaynadıktan sonra erimiş tarhanayı yavaş yavaş karıştırarak ekleyiniz. İsteğe bağlı tuz ve baharat ekleyebilirsiniz.15 dk kısık ateşte kaynadıktan sonra çorbanız hazır.
AFİYET OLSUN
HİÇBİR KORUYUCU VE KATKI MADDESİ İÇERMEZ.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!